Sunday, November 20, 2011

Rainy summerday in Sydney


GeoTagged, [S33.86255, W151.20969]

2 comments:

  1. Miten pääsit lentoemännäksi? Mille yhtiölle olet ja millainen koulutus sinulla on?
    Terv. tyttö joka on miettinyt vakavasti lentoemännän uraa

    ReplyDelete
  2. Moikka!
    Työskentelen arabiemiraateissa Etihadilla joka on yksi voimakkaimmin kasvavista lentoyhtiöistä maailmassa. Hakuja on jatkuvasti, itse kävin Damissa haastattelussa viime keväänä ja vastaus tuli parissa päivässä :)
    Aikaisemmin ehdin olla Tui Flylla hetken aikaa.

    Lentoemoksi pääsee kunhan täyttää firman edellyttämät kriteerit. Kielitaito, sosiaaliset taidot, vähintään parin vuoden työkokemus asiakaspalvelualalta ja stressinsietokyky on ehkä tärkeimmät ominaisuudet. Työ on erittäin vaihtelevaa ja epäsäännöllistä, joko sitä vihaa tai rakastaa :) oma koulutukseni on sosiaalialalta joka auttaa kyllä paljon tässä työssä. Nykyisessä firmassa kun on asiakkaita lähes kaikkialta maailmasta ja kulttuurieroihin törmää päivittäin. Erittäin haastavaa välillä mutta niin antoisaa etten vaihtaisi mihinkään!

    Suomessa työtilanne taitaa olla tällä hetkellä haastava mutta arabian niemimaalla on useita yhtiöitä jotka palkkaa hurjia määriä emoja joka kuukausi. Suosittelen ammattia jos matkustus on intohimo ja olet avoin ja aidosti tulet toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa :)

    ReplyDelete